Nutrenics Biostimulant

Pertanian Tidak Seperti Sebelumnya

Mari Memaksimumkan Hasil Ladang Bersama!

Sejuta Rakan di hujung jari anda

Lihat Artikel Kami

gardening-tools.jpg
Ke Arah Hasil Pertanian yang Lebih Baik

Mengapa Menggunakan Mikrob Nutrenik

Nutrenics Biostimulant – Pra & Probiotik untuk Tumbuhan & Tanah

Kesihatan Tanah

Menggalakkan pelbagai aktiviti mikrob tanah yang bermanfaat untuk meningkatkan kesihatan tanah; mikroba ini akan bersedia untuk membuka nutrien kepada tanaman pada waktu tertentu yang diperlukan.

Peningkatan Hasil Tanaman

Tumbuhan mengkomunikasikan keperluan mereka mikroba yang pada gilirannya membantu menyediakan baja, protein, enzim, penggalak pertumbuhan, asid amino atau hormon, jika diperlukan, penting untuk pertumbuhan tanaman. Tumbuhan seterusnya memberi makan mikroba dengan rembesan akarnya.

Hasil Tanaman

Koordinasi antara tanaman dan mikroba memberi kesan yang dramatik terhadap kualiti dan kuantiti hasil tanaman. Pelbagai ujian yang dijalankan dan telah mengesahkan bahawa produk kami adalah sesuai untuk pelbagai jenis tanaman dari padi, jagung, kelapa sawit, buah-buahan & sayur-sayuran di iklim tropika serta sederhana.

Penggunaan Baja

Mikroba dapat meningkatkan kecekapan pengambilan baja secara dramatik. Bagi mendapatkan hasil yang sama, ia memerlukan jumlah baja yang sedikit.

Penindasan Penyakit

Sejumlah penyakit tumbuhan yang biasa akan disekat dengan ketara oleh pelbagai mikroba yang menekan penyakit. Ini dapat mengurangkan keperluan racun perosak, racun kulat dan racun alam sekitar yang lain dengan ketara.

Pemulihan Alam Sekitar

Semua perkara di atas memberikan pendekatan progresif & menangani masalah pertanian yang telah lama wujud sambil menyokong amalan yang baik secara ekologi yang membawa kepada pemulihan alam sekitar.

Apa yang Pelanggan kami katakan ...

Pilihan Maklum Balas dan Komen secara rawak dari Pelanggan kami yang dihargai

Kebun Kebun Bangsar

“Nutrenics Biostimulant has helped us turn Kebun Kebun Bangsar into a thriving healthy garden with beautiful plants and great tasting produce”

Sek San- Kebun Kebun Bangsar

Nutrenics Lurve!

A happy customer… this bougainvillea never flowered until it enjoyed some Nutrenics lurve! 👏 💐

Sally Addington

Green, Fat and Healthy!

I was introduced to Nutrenics by a friend of mine a couple of years ago, with little information about the product my wife and I were absolutely shocked by the results! The results of Nutrenics did wonders for my ulams! Our garden has never flourished like before. Green, fat and healthy!

Tun Musa Hitam

Secret Weapon…

While researching organic balcony gardens in Malaysia, I came across a secret weapon – Nutrenics. It’s a plant bio-stimulant full of natural microbes that promote soil health, break down toxins into more bioavailable compounds, suppress disease-causing microbes, and provide nutrients for plants. It’s a little additional love for your plants that is 100% natural and not harmful to humans or the environment. 

Monica Tindall- The Yum List

Soalan Lazim

Ringkasan. Terdapat lebih banyak lagi di bahagian Meja Bantuan kami

Mikroba adalah organisma mikroskopik yang hidup terlalu kecil untuk dilihat dengan mata kasar dan asas biologi. Ini kerana mereka berada di bahagian bawah rantai makanan. Semua makhluk hidup dari tumbuhan hingga ke haiwan bergantung pada makhluk luar biasa ini untuk melakukan pelbagai fungsi penting bagi kehidupan. Fikirkan Nutrenics Plant & Soil Biostimulant sebagai pra & pro biotik untuk tanaman dan tanah.

Tidak – baja adalah istilah umum yang digunakan untuk makanan tumbuhan yang masih diperlukan oleh tanaman sama ada dalam bentuk baja atau kompos. Tugas mikroba adalah untuk mendapatkannya ke tanaman dengan cekap.

Tidak- apa sahaja yang dikeluarkan dari tanah perlu dimasukkan semula dan inilah keperluan baja. Anda masih perlu menambahkan baja jika anda tidak mengomposkan sampah anda. Anda mungkin memerlukan baja buah tambahan bagi menghasilkan tanaman yang berbuah lebat. Nutrenics Biostimulan akan memastikan baja yang ada diserap oleh tanaman dengan baik.

Sejuta Rakan di hujung jari anda

Untuk mendapatkan maklumat, promosi dan Petua dan Trik pertanian yang berguna, sila Daftar dengan kami hari ini.

Dan mengapa tidak mencuba Nutrenics. Klik pada butang Pembelian di bawah untuk menuju ke Kedai Dalam Talian kami atau dapatkan maklumat Perhubungan dan Lokasi Stokis Sah yang terletak berdekatan dengan anda.